Korrastuskunsti õpituba “Vähem on rohkem!”

Korrastuskunsti õpituba „Vähem on rohkem!“

Korrastatud kodu ja töökoht tagab tulemuslikuma päeva ja tõstab elukvaliteeti. Korrastuskunsti saab igal ajal juurde õppida ning tekitada endale uued jätkusuutlikumad harjumused. Kolavaba minimalistlikum elustiil tõstab elukvaliteeti ja jätab Sinu pangakontole rohkem raha.

Arutleme korrastuskunsti töötoas, kuidas
• korrastada nii, et tulemus kestaks kaua ning annaks Sulle hea tunde
• vabaneda asjadest süütundeta
• minimalistliku elustiiliga saada veidi jõukamaks
• tuua igasse päeva rohkem rõõmu

Juhendajad Anu Piirimaa ja Kaire Viil on jaapani korrastuskunsti ja minimalistlikku elustiili katsetanud viimased kolm aastat. Nad jagavad ausalt ja lahkelt enda eduelamusi ja õppimiskogemusi korrastuskunsti alal.